Tietoa

Kirjoittaja

Olen Turkulainen valokuvaaja. Työskentelen mainostoimistossa developer-tittelillä. Työni koostuu pääosin nettikoodauksesta ja videokuvaamisesta sekä -editoinnista.

Suurin osa vapaa-ajastani kuluu valokuvaukseen liittyviin asioihin. Olen itseoppinut kuvaaja, jonka kuvausinspiraatio syttyi uudelleen noin kaksi vuotta sitten. Sisälläni on voimakas halu kehittyä valokuvaajana niin pitkälle kuin se vain on mahdollista.

Nykyisin kuvaan eniten boudoir-, muoto-, urheilu- ja katukuvia. Boudoir- ja muotokuvat ovat käytännössä TFCD-projekteja. Urheilukuvaus on jääkiekkoseura TPS:n  kotipelien kuvausta ”somekuvaaja”-tittelillä ja välillä sekoitan soppaa kuvaamalla katukuvia.

Sivusto

Tämän sivuston/blogin tarkoitus on tuoda esille tehdyistä projekteista laajempaa taustaa ja enemmän kuvia. Tarkoitukseni on tehdä jokaisesta kuvauksesta oma postaus, joka sisältää kuvia ja mahdollisuuksien mukaan ajatuksia projektista. Aiemmin olen pitänyt esillä vain kuvagalleriaa, mutta totesin, että se ei vaan ehkä riitä.

Blogin avulla voin tuoda enemmän esille jokaisen kuvauksen taustoja ja näyttää enemmän aiheeseen liittyviä kuvia. Yritän tekstissä pureutua siihen mitä kuvaukselta haettiin, onnistuttiinko, mitä ongelmia tuli, miten niitä ratkottiin, miten kuvat onnistuivat jne. Kuvat ovat pääosassa, mutta yritän kehittyä myös tekstin saralla.

Katso uusimmat postaukset etusivulta »